Ez egy álomnapló lesz. Egy olyan tehetséges, de nehéz sorsú balatoni gyermek élményeinek, gondolatainak, küzdelmeinek és sikereinek lenyomata, aki a Kormos Sándor ösztöndíjjal lehetőséget kap rá, hogy megálmodja és valóra váltsa az álmait.

Ha te is a támogatónk leszel, akkor ezen az oldalon keresztül mindig “képben lehetsz”, hogy mi történik az általad is támogatott gyermekkel: hogy halad az iskolában, milyen témák, kérdések foglalkoztatják, vagy éppen milyen könyvet olvasott utoljára, és az milyen hatással volt rá.

Szeptembertől egy szerzőnk lesz, akihez reményeink szerint idővel egyre több és több ösztöndíjas “szerzőtárs” csatlakozik majd. Ehhez az kell, hogy ne csak a kiválasztott gyermek, hanem a Balatoni Álomműhely Alapítvány lehetőségei is folyamatosan növekedjenek, fejlődjenek – ezen dolgozik gőzerővel a háttérben az egész családunk.

És ebben tudsz te is segíteni. Nem nekünk, hanem egy rászoruló gyermeknek, hogy ez az álomnapló soha ne érjen véget.

Azért időnként mi is magunkhoz ragadjuk majd a klaviatúrát, hogy megosszuk veled az alapítvánnyal kapcsolatos legfrissebb híreket és legfontosabb eseményeket.

Berze Márton
kuratóriumi elnök